Velkommen til min blog

Velkommen til min blog:)
Jeg læser til fysioterapeut i Danmark, og har valgt at tage på udenlandspraktik i Vietnam i 9 uger.

Her på siden kan du følge med i mit ophold, og se hvor jeg befinder mig i verden...


mandag den 6. februar 2012

HUS:)

Hej Igen... :)
Nu har vi været en uge i Vietnam - nærmere Hanoi, og vi fik et hus igår som kan rumme os alle 10, så det er bare super dejligt! Vi flyttede ind igår aftes, så nu er vi på plads hernede... Det er ikke et palads vi har fået, men der er plads til os alle, og vi har en seng at sove i - det er jo det vigtigste:)
Huset er på 3 etager, og der er 5 værelser med dobbeltsenge, så vi bor 2 på hvert værelse.. 1.etage er der 2 stuer, køkken og badeværesle. 2.etage er der 3 værelser og et badeværelse, og på 3.etage er der 2 værelser og en altan. Der er både internet, og vaskemaskine i huset, så vi lever faktisk et helt normalt liv hernede - lidt lejrskole-agtigt:) Meget hyggeligt...

Idag startede vi på praktikken, hvilket vi har været lidt spændt på da Vietnamesere ikke er de mest organiserede mennesker. Vi skal være 2 forskellige steder, også skifter vi halvvejs, så vi startede på Hanoi Medical University, og skal senere på Bach Mai hospital. Men vi startede med at møde vores vejleder, som hedder Dr. Huyen, hun snakker okay engelsk, men det kræver lidt tålmodighed. Vi mødte derefter de andre fysioterapeuter på rehabiliteringen, hvor der er 2 der kan tale engelsk, og resten kan få ord, så det bliver lidt af en udfordring da det er dem så vi samarbejdede med de næste 9 uger. Det må vi tage med, som en udfordring - de tænker nok det samme jo:) De var dog rigtig søde, og var meget overrasket over at Danmark havde deres eget sprog - det lød lidt på dem, at de kun troede der fandtes vietnamesisk, engelsk og fransk:)

Vores arbejdsdag kommer til at hedde kl.8-16 ca. så det er nogenlunde som i DK. Vi har dog fri om fredagen, så vi har en forlænget weekend, så vi kan komme ud og opleve nogle andre ting af Vietnam.

Det bliver rigtig spændende, og vi glæder os meget til at komme i gang med det hele, så vi kan få en rigtig hverdag op at køre...
Imorgen skal vi til "tirsdag på tagen":) Det er den danske ambassade i Hanoi, som holder et arrangement første tirsdag i måneden, hvor alle danskere i Vietnam kan komme og få gratis Carlsberg, og snakker om de forskellige ting vi oplever hernede.. OG gratis carlsberg siger man jo ikk nej til;)

Håber det går godt i DK på trods af kulden...:) Idag har det været 24 grader, men det føles ikk helt sådan... Det er ret koldt i husene, da der ikke er nogen isolering overhovedet, men det skulle gerne blive bedre om et par uger:)

Ha det godt:)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar